Menu

10 vragen aan Oekraïne en aan de VS.

 

Rusland heeft gegevens van militaire waarnemingen gepubliceerd waarop te zien is hoe gevechtsvliegtuigen van Kiev MH17 volgden vlak voor de crash. Deze zijn bevestigd door ooggetuigen op de grond. De staf-chef van de strijdkrachten generaal Andrey Kartopolov en het hoofd van de luchtmacht generaal Igor Makushev stelden een aantal vragen over de oorzaak van de crash van MH17.

 

1 Waarom verliet MH17 de internationale luchtweg om af te wijken naar het Noorden ?

 

2 Was het verlaten van de luchtweg een fout, of volgde de bemanning de instructies van de luchtverkeersleiding in Dnepropetrovsk ?

 

3 Waarom stationeerde Kiev een grote groep luchtverdedigingssystemen bij de door rebellen gecontroleerde gebieden terwijl de rebellen niet over vliegtuigen beschikken ?

 

4 Waarom stationeerde Kiev BUK raket systemen aan de grens van door de rebellen gecontroleerd gebied vlak voor de tragische crash ?

 

5 Op de dag van de crash verhoogde Kiev de KUPOL-M1 radar activiteit van haar BUK systemen. Waarom ?

 

6 Wat deed een gevechtsvliegtuig op de route bedoeld voor burgerluchtvaart ?

 

7 Waarom vloog het gevechtsvliegtuig zo dicht bij een passagierstoestel ?

 

8 Waar kwam het lanceersysteem – van de video die circuleerde in de Westerse media met een BUK systeem naar verluid op weg van Oekraïne naar Rusland- vandaan ? Zoals is gebleken is de video gemaakt in door Kiev gecontroleerd gebied. Waar werd het lanceersysteem naar toe gebracht ?

 

9 Waar is dit lanceersysteem nu ? Waarom ontbreken er raketten op het lanceersysteem ? Wanneer werd het voor de laatste keer gebruikt ?

 

10 Waarom hebben de VS het bewijs dat MH17 werd neergeschoten door de rebellen niet vrijgegeven?

 

Bron ( met toelichting op de vragen)

RT 21-07-14

10 more questions Russian militairy pose to Ukraine, US over mh17 crash

 

 

Waarom haalt de BBC een BBC documentaire van het internet ?

Ooggetuigen zien gevechtsvliegtuigen bij MH17 op moment van neerstorten.

 

De inwoners van de nabij gelegen dorpen, zijn er zeker van, dat zij militaire vliegtuigen in de lucht zagen, vlak vóór de catastrofe. Volgens hen (de dorpelingen dus), zijn het deze jachtvliegtuigen die de Boeing hebben neergehaald.

 ooggetuigen.jpg

Ooggetuige #1: Er waren 2 explosies in de lucht. En zo brak het (vliegtuig) in stukken. En de vliegtuigstukken werden weggeblazen, ongeveer zo, naar de kanten. En toen…

Ooggetuige #2: … En er was nog een ander vliegtuig, een militair vliegtuig, ernaast. Iedereen zag het.

Ooggetuige #1: Ja Ja! Het vloog onder het vliegtuig, omdat je het kon zien. Het vloog mee, onder het passagiersvliegtuig..

Ooggetuige #3:”Er waren geluiden van een explosie. Maar die waren in de lucht, ze kwamen uit de lucht. Toen maakte het vliegtuig een scherpe draai, ongeveer zoals dit. Het veranderde van richting en vloog in die richting (geeft indicatie met haar handen).

Lees verder- Global Research (Engelstalig, met video)